HABERLER

Tora Şarj, Garanti BBVA iş bilirliği ile şarj istasyonu kurma kolaylığı sağlıyor.

Tora Şarj, Garanti BBVA iş birliği ile şarj istasyonu kurmak isteyenler için bireysel amaçlı finansman çözümü sunuyor. Garanti BBVA; ‘’Dünyanın şarjı bitmesin diye Şarj İstasyonu Kredisi’’ sloganı ile bireysel müşterilere şarj istasyonu kredisi sağlıyor.

TORA, alternatif ve yenilenebilir çevre dostu enerjiler konusunda yürüttüğü AR-GE çalışmaları ve teknolojik uygulamaların yanında, bu sahada kullanılan ekipmanların üretimi için sürekli araştırma ve yatırım yapmaktadır. %100 TORA mühendislik çözümü olan TORA ŞARJ CPO, Backend ve E-MSP yazılımlarını geliştiriyor.

Garanti BBVA, sürdürülebilirliğe verdikleri önem doğrultusunda dünyaya iyi bakmak amacıyla çevreci ürünlerin sayısını artırdıklarını belirtti. Garanti BBVA ve TORA’nın çevre dostu enerjilere verdikleri değer elektrikli şarj cihazı projesinde ortak bir paydada buluştu.

Garanti BBVA, “Dünyaya iyi bakıyor, geleceğe iyi bakıyoruz” anlayışıyla, hem bireysel müşterilerimize; ev, apartman veya sitelere elektrikli araç şarj istasyonlarının kurulması ve oluşan ekosistemin gelişimini hızlandırmak için 3 ila 36 ay vadeyle 200.000 TL’ye kadar kullanılacak alışveriş kredisi imkânı tanıyor.

Elektrikli araçlar, çevreye herhangi bir fosil yakıt bırakmadan ve karbon salınımı yapmadan çalışmasından dolayı dünyanın hızla evrildiği bir noktaya gidiyor. Fosil yakıt salınımı sağlayan çevre dostu elektrikli araçlar gürültü kirliliğini de engellemesinin yanında maddi anlamda da kullanıcılarına kolaylık sağlamada.

Ülkece 2053 karbon nötr hedefimize doğru ilerlerken, bağlantılı elektrikli araçlarla birlikte oluşan ekosistem zincirinin yanı sıra tüketicilerin sürdürülebilir ürünlere bakışı ve yönelimi tamamıyla yeni bir dijital finansman modeli yaratırken, Garanti BBVA, sürdürülebilirlik stratejilerini müşterilerinin beklentilerine uygun bir hizmet modelini geliştirerek sunmaya devam ediyor.

TORA Şarj Mobil Uygulama
TORA Şarj Mobil Uygulama
TORA Şarj Mobil Uygulama

BİZE YAZIN

Tüm sorularınız için lütfen bizimle iletişime geçin.

Error: Contact form not found.