HABERLER

Tora Şarj, EV Charge Show’da ziyaretçilerini ağırladı.

Ekim 2022

Türkiye’de bir ilke imza atılarak ilk defa gerçekleşen EV Charge Show Elektrikli Araç Şarj Teknolojisi ve Ekipmanları Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi (İFM) olan Yeşilköy İstanbul’da gerçekleşti. Birçok ulusal ve uluslararası firmanın katıldığı fuarda Star Charge distribütörü olan Tora Şarj da yerini aldı.

Dünya yaşamını tehdit eden büyük sorunlardan birisi olan iklim değişikliği ve bunun doğuracağı olumsuz sonuçları en aza indirme yolunda karbon emisyonu sağlayan elektrikli araçlar, dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyüyerek ilgi görmekte.

Togg ve Trugo’nun tercih ettiği Star Charge Titan 180 kW DC modelinin yanı sıra dünyanın en saygın tasarım yarışmalarından biri olarak kabul edilen iF Design 2021 ödülünün sahibi, Star Charge Aurora serisi de Tora Şarj standında sergilendi.

Fosil yakıt salınımı sağlayan çevre dostu olan elektrikli araçlar fuar kapsamında; ‘’Neden e-mobilite: İklim değişikliği, ulaştırmanın payı, sosyal, çevresel, yönetişim etkileri, enerji güvenliği’’ başlıkları ile de konferans programlarında yer aldı.

Star Charge Türkiye distribütörü Tora Şarj, fuar boyunca ilgili ziyaretçilerini ağırlamaya devam etti.

TORA Şarj Mobil Uygulama
TORA Şarj Mobil Uygulama
TORA Şarj Mobil Uygulama

BİZE YAZIN

Tüm sorularınız için lütfen bizimle iletişime geçin.

Error: Contact form not found.