HABERLER

Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Yönetim Platformu

Yeni nesil uzun menzilli elektrikli araçlar, yaşadığımız teknolojik gelişim ve dijital dönüşüm döneminin en önemli unsurlarından biri haline gelmiş durumdadır. Her türlü elektrikli araçlar, hem karbon salınımının azaltılmasına katkısı sonucu iklim değişikliği ile mücadelede hem de e-mobilite ekosisteminin merkezinde yer alarak oluşturduğu ekonomik etki bakımından önemini giderek artırmaktadır.

TORA ŞARj olarak sizlerin Şarj Noktası Operatörü ( CPO Charge Point Operator) olabilmesi için elektrikli araç şarj istasyonu yönetimi işlemlerinin yapılabilmesi amacı ile gerekli yerli ve milli geliştirmelerin yapılarak, şarj istasyonlarının yönetimi ve son kullanıcıların mobil cihazları ile şarj işlemini başlatması ve sonlandırmasını sağlayacak bir sistem ihtiyacını karşılıyoruz.

Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Yönetim Platformu güvenilir ve ulaşılabilir olabilmesi açısından bulut tabanlı bir altyapı üzerinde çalışmaktadır. Sistemin son kullanıcı müşterilerinin tüm taleplerini kapsayacak bir platform olarak geliştirilmiştir

Son kullanıcılar size özel hazırlanacak Android / IOS mobil uygulaması üzerinden hızlıca üye olabilir ve sizin şarj ağı noktalarınızdan faydalanabilir.

Size özel hazırlanacak olan e-MSP çözümü ile hızlıca elektrikli şarj hizmeti işine giriş yapabilirsiniz.

Arka planda çalışan backend yazılımı EPDK ile entegrasyonu hazır olarak çalışmaktadır.

Tüm yerli ve milli TORA ŞARJ yazılımlarına son derece ekonomik bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Şarj istasyonu yönetim portal üzerinden tüm cihazlarınız ile OCPP 1.6 ve OCPP 2.0 üzerinden iletişime geçebilir ve isterseniz tüm 7/24 çağrı Merkezi ihtiyaçlarınızı TORA ŞARJ üzerinden alabilirsiniz.

Her türlü banka kredi kartı ve BKM ile uyumlu halde anahtar teslimi elektrikli araç şarj istasyonu yönetimi platformu detaylarını 0850 8088672 nolu 7/24 destek hattımızdan alabilir veya info@torasarj.com adresi üzerinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

TORA Şarj Mobil Uygulama
TORA Şarj Mobil Uygulama
TORA Şarj Mobil Uygulama

BİZE YAZIN

Tüm sorularınız için lütfen bizimle iletişime geçin.

Error: Contact form not found.